Pomoc z prírody pre zdravší a spokojnejší život!.....

Blog

11.02.2018 18:45

Namiesto syntetických liekov esenciálne oleje.

       Na celom svete, ale aj u nás rastie záujem o esenciálne oleje a o aromaterapiu. Ľudia im začínajú dôverovať viac než lekárskym metódam a chemickým liekom.

        Vďaka esenciálnym olejom a aromaterapii je možné si uľaviť od mnohých bežných problémov, napr. nádcha, bolesť hlavy, nespavosť, únava, stres, bolesti kĺbov či bodnutia hmyzom.
    
Aromaterapia a využívanie esenciálnych olejov na liečebné účely, ktoré moderná veda dlho zanedbávala, si znovu získavajú popularitu a uznanie ľudí. Ich obľubu zvyšuje aj záujem o bioprodukty a v poslednom období aj určitá nedôvera voči liekom.

Užívatelia aromaterapie a esenciálných olejov majú záujem a chcú sa starať o svoje zdravie a majú snahu vyhýbať sa syntetickým liekom. Vďaka aromaterapii je možné si uľaviť od mnohých bežných problémov, ako je nádcha, bolesť hlavy, nespavosť, únava, stres, bolesti kĺbov či bodnutia hmyzom.

Esenciálne oleje a aromaterapia nemajú za úlohu liečiť choroby, ale zlepšovať podmienky chorých a prispievať k ich celkovej pohode.

 

Spoločnosť DōTerra má záujem o čo najširšie používanie svojich, zdraviu prospešných, esenciálnych olejov a iných produktov, preto umožňuje, okrem svojich konzultantov aj budúcim členom rôzne zvýhodnené nákupy svojich produktov.

 

16.08.2013 20:30

Získajte až 379,40 € v produktoch doTerra.

Výhody veľkoobchodného účtu - v marci môžete získať až 379,40 € na produktoch doTerra.

Tieto informácie sú určené len pre tých, čo sa už stretli s esenciálnymi olejmi, obľúbili si ich a chcú svoje zdravotné problemy a problémy svojej rodiny a známych riešiť pomocou esenciálnych olejov a ďalších produktov od firmy doTerra a chcu ich nakupovať lacnejšie, ale aj pre tých, ktorí hľadajú možnosti podnikania. Tieto úžasné esenciálne oleje a ďalšie produkty od doTerra sú na to veľmi dobrou príležitosťou.

 Vytvoriť veľkoobchodný účet v doTerra si môžete ako fyzická osoba, alebo ako organizácia (firma).

  • Fyzická osoba uskutoční registráciu on-line. (Zabezpečí existujúci konzultant firmy doTerra).
  • Firma sa musí registrovať cez zákaznícky servis a musí doložiť doklady o firme.

AKO SPRÁVNE REGISTROVAŤ FIRMU:

Firmu nie je možné registrovať on-line cez stránku, pretože treba overiť jej totožnosť a doložiť potrebné dokumenty. Najhoršie je ak je takáto firma ešte aj platcom DPH a je registrovaná cez web, pretože faktúry sú spracovávané automaticky a technika nedokáže overiť všetky náležitosti pre založenie firmy.

 

Preto ak chce niekto registrovať firmu, zákaznícky servis ju za vás zaregistruje, ale potrebuje poskytnúť nasledujúce dokumenty:

registračný formulár "Business Addendum" pre registráciu firiem stiahnete tu.

aktuálny výpis z obchodného registra či živnostenský list, alebo iné relevantné potvrdenie, že firma existuje

ak je firma platcom DPH, tak aj kartičku z DÚ o tom, že je firma platcom, kde následne po overení bude môcť byť vystavená faktúra bez DPH

 

Ak má niekto súkromný účet a má aj firmu, nemôže si zaregistrovať firmu, ale zákaznícky servis mu môže zmeniť súkromný účet na firemný, v tom prípade poskytne tiež tieto tlačivá s tým, že vo formulári "IPC agreement" nevypisuje nič o objednávke a na jej vrchnú časť dopíše AMENDED.

 

Výhody veľkoobchodného účtu:

Konzultant má registračný poplatok 24 € s DPH, zľava pri nákupe je 25% z maloobchodnej ceny produktov.

Aby ste si udržali svoj účet poradcu aktívny a mohli naďalej nakupovať s 25% zľavou z maloobchodných cien produktov doTERRA musíte si objednať produkty aspoň za 30 EUR ročne bez DPH a  zaplatiť poplatok za ročné obnovenie vo výške 18 € s DPH, za obnovenie dostanete Mätový esenciálny olej v hodnote 28 €, resp. 21 €, po 25% zľave, zadarmo.

Nemáte žiadnu povinnosť produkty propagovať a rozširovať.

 

 

Výhody registrácie v marci 2017.

Najvhodnejšie je registrovať sa s vytvorenými registračnými balíkmi.

Z môjho pohľadu najväčšie výhody v marci získate registráciou s balíčkom za 220 PV/225€ +DPH+poštovné=277 € (HOME ESSENTIALS ENROLLMENT KIT)

Získate:

15 ml (ak nie je uvedené inak): ,

dōTERRA Breathe™, Deep Blue® (5 ml), DigestZen®, Frankincense, Lavender, Lemon, Melaleuca, dōTERRA On Guard®, Oregano, Peppermint, Welcome Pack & Enrollment Fee

a ako darček Petal Diffuser v maloobchodnej hodnote 62.40 €

 

V marci prebieha tiež akcia, ak vytvoríte objednávku za 200 PV a vyššie, získate zadarmo Deep Blue Touch (10 ml olej Rool On) a Deep Blue Rub 120 ml krém spolu v maloobchodnej cene 112 €.

 

Prebieha tiež akcia Diamantový klub (je potrebné sa registrovať cez konzultanta v diamantovom klube). V tejto akcii je možné získať olej z cédravého dreva zadarmo (19,20€) a 25PV bodov na nákup produktov doterra, čo predstavuje cca 25 €.

 

Čo všetko získate:

Rozdiel medzi nákupom jednotlivých olejov a registračným balíčkom  je 136,8 €.

(nákup jednotlivo 406,80 baliček 270 €.

Odpustený registračný poplatok 24 €.

Difuzér v hodnote 62,40 € zadarmo.

Akcia za 200PV objednávku, Deep blue olej a krém 112 € zadarmo.

Rogistrácia cez Diamantový klub cca 25 € a eukalyptový olej zadarmo 19,2 €.

Spolu teda získate 136,80 + 24 + 62,40 + 112 + 25 +1 9,2 = 379,40

 

PRE VIAC INFORMÁCII NÁS KONTAKTUJTE.

mobil: 0908051363

Vyhľadávanie

Kontakt

DoTERRA - Nezávislý produktový konzultant Ján Burdiliak - OBIMEX 0908051363