Pomoc z prírody pre zdravší a spokojnejší život!.....

Namiesto syntetických liekov esenciálne oleje.

11.02.2018 18:45

       Na celom svete, ale aj u nás rastie záujem o esenciálne oleje a o aromaterapiu. Ľudia im začínajú dôverovať viac než lekárskym metódam a chemickým liekom.

        Vďaka esenciálnym olejom a aromaterapii je možné si uľaviť od mnohých bežných problémov, napr. nádcha, bolesť hlavy, nespavosť, únava, stres, bolesti kĺbov či bodnutia hmyzom.
    
Aromaterapia a využívanie esenciálnych olejov na liečebné účely, ktoré moderná veda dlho zanedbávala, si znovu získavajú popularitu a uznanie ľudí. Ich obľubu zvyšuje aj záujem o bioprodukty a v poslednom období aj určitá nedôvera voči liekom.

Užívatelia aromaterapie a esenciálných olejov majú záujem a chcú sa starať o svoje zdravie a majú snahu vyhýbať sa syntetickým liekom. Vďaka aromaterapii je možné si uľaviť od mnohých bežných problémov, ako je nádcha, bolesť hlavy, nespavosť, únava, stres, bolesti kĺbov či bodnutia hmyzom.

Esenciálne oleje a aromaterapia nemajú za úlohu liečiť choroby, ale zlepšovať podmienky chorých a prispievať k ich celkovej pohode.

 

Spoločnosť DōTerra má záujem o čo najširšie používanie svojich, zdraviu prospešných, esenciálnych olejov a iných produktov, preto umožňuje, okrem svojich konzultantov aj budúcim členom rôzne zvýhodnené nákupy svojich produktov.

 

Vyhľadávanie

Kontakt

DoTERRA - Nezávislý produktový konzultant Ján Burdiliak - OBIMEX 0908051363